Zurück zu allen Blogs

Wat zijn de interieur kleuren voor 2023?

Living inspiration

Wat zijn de interieurkleuren van 2023? Wij hebben de twee trendkleuren voor 2023 voor je op een rijtje gezet. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren.

  • Handgemaakt in Indonesië

  • Hoogstaande kwaliteit Mindi hout

  • Binnen 3-5 werkdagen geleverd

Wat zijn de interieurkleuren voor 2023?

Wat zijn de trendkleuren voor 2023? En hoe je deze het beste kunt toepassen in jouw eigen interieur? De interieurkleuren van 2023 zorgen voor een serene en positieve twist aan je ruimte, en sluiten mooi aan op de woontrends van het komende jaar. Benieuwd naar de interieurkleuren van 2023? Na het lezen van deze pagina ben je weer helemaal up-to-date.

Detjer kleurentrend

Wat zijn de nieuwe muurkleuren?

In 2023 zullen we veel gedurfde kleuren zien, of het nu gaat om muurkleuren of om meubels. Een felblauwe bank? Geen probleem. Liever een dieppaarse kleur op je muur? Ook daarmee zit je in 2023 helemaal goed. Deze uitgesproken stijl wordt vergezeld door de rustige ‘ton-sur-ton’ trend. Deze natuurlijke en rustige interieurstijl zien we ook nog terug in 2023. Ook de natuur doet het goed dit jaar, van groen tot warme rood- en bruintinten. Het mag allemaal!

Detjer sfeerbeelden 20220407 557

Ga voor lichtgeel met Wild Wonders, de Flexa kleur van 2023

De Flexa kleur voor het jaar 2023 is WIld Wonders. Deze warme en lichte tint biedt ons verbinding met de natuur en geeft ons de mogelijkheid de magie van de natuur in huis te halen. Het geeft ons niet alleen warmte, maar ook positiviteit en dat zorgt er tevens voor dat hij toepasbaar is vrijwel elke ruimte. Zo combineer je deze kleur van het jaar 2023 met andere pastelachtige tinten, de een wat kleurrijker dan de ander, maar allemaal met een verwijzing naar de natuur. Je kunt de kleur uiteraard ook gebruiken als accentkleur op een specifieke muur. Je kunt dan een mooie combinatie maken met onze donkerbruine meubels, zoals onze Kangaroo Chair in de kleur Dark Brown.

Detjer wildwonders

Breng rust en balans in huis met Vining Ivy, de Histor kleur van 2023

De drang naar natuur en rust is een hot topic en dat laat de nieuwe interieurkleur van Histor ook weer zien. Vining Ivy is dé kleur van het jaar 2023 van Histor. Deze groen blauwachtige kleur is toepasbaar in verschillende interieurstijlen en -smaken. Zo kun je de kleur inzetten als een trendy, maar ook traditionele kleur. Dat bepaal jij namelijk zelf door te kiezen voor een accentmuur of het verven van veel, al dan niet alle, muren. De combinatie van krachtig blauw en verfijnd groen zorgt voor een diepe edelsteenkleur. Waar blauw zorgt voor rust, zorgt smaragdgroen juist voor een gevoel van balans.

Detjer Vining Ivy

Aardetinten blijven in 2023

Naast de wat meer uitgesproken trendkleuren van 2023, blijft er gelukkig ook nog steeds ruimte voor de vertrouwde rustige en natuurlijke tinten zoals taupe, beige en andere aardetinten. Wat opvalt is de combinatie met warme houtsoorten. Denk dan bijvoorbeeld aan een beige muur kleur gecombineerd met een donker houten kast, stoel of keuken. De juist lichtere kleuren in samenspel met donker hout zorg daarnaast ook voor contrast en diepte. Trend of geen trend, zorg er in ieder geval altijd voor dat jij je thuis voelt in jouw eigen huis. Dat is de fijnste manier van wonen!

Detjer sfeerbeelden 20220407 650
Naturals featured1
Werde ein DETJER-Freund

Abonnieren Sie unseren Newsletter