• Handgemaakt & duurzame meubelen

  • Hoogstaande kwaliteit Mindi hout

  • Binnen 3-5 werkdagen geleverd

DETJER brandshoot 23032021 20210325 428 web

Indonesische meubels

Omring jezelf met stijlvolle meubels in de minimalistische stijl van de late jaren ‘50. Onze indonesische meubels in Chandigarh-stijl passen met hun tijdloze uitstraling in elk interieur. Gevormd uit liefde voor het vak én voor het milieu.

Een natuurlijke uitstraling dankzij duurzame materialen

De interieurtrend van verduurzaming blijft ook in 2022 gelukkig nog een belangrijke rol spelen in het interieur. Steeds meer designmerken maken in hun ontwerp-en productieproces eerlijke keuzes, die ook nog eens beter zijn voor mens en milieu. Hoe weet je of je een goede keuze maakt? Dat is heel simpel: houd een oogje op erkende duurzaamheidskeurmerken, zo weet je waar jouw aankoop gemaakt wordt, en wat de impact daarvan is op de wereld om ons heen. Zo zijn alle handgemaakte meubels van DETJER voorzien van het FLEGT label (Forest Law Enforcement, Governance and Trade). Dit geeft aan dat het hout door de EU erkend is en voldoet aan de Europese Houtverordening.

Lees meer over ons verhaal
DETJER brandshoot 23032021 20210325 376

Ronde vormen: dé interieurtrend in 2022

Een andere woontrend die je in 2022 veel gaat tegenkomen, is de trend van ronde of organische vormen. In de afgelopen jaren hebben we in het interieur veel rechte lijnen en strakke vormen gezien. Het resultaat hiervan kan al snel kil en ongezellig overkomen. Het is dus hoog tijd om dit te doorbreken. Door meubels met zachte rondingen toe te voegen aan je interieur, creëer je een vriendelijke en warme uitstraling. Een echte eyecatcher met ronde vormen is onze stijlvolle Charles kruk, die met haar organische vormen en praktische ontwerp past binnen ieder interieur.

DETJER Interieur kleuren 2022 2

Woontrend 2022: Lichte tinten

In het woonhuis van 2022 zien we volop lichte en natuurlijke tinten terug. Van frisse blauwe kleuren tot gedempte olijfgroene tinten: met deze trend geef je jouw interieur een rustgevende uitstraling. Ben je op zoek naar balans in je interieur? Combineer dan de organische vormen en verrassende materialen van je meubels met een ton-sur-ton kleurenpalet vol aardse tinten. Op deze manier geef je jouw interieur een natuurlijke uitstraling. Wil je meer weten over de laatste kleurtrends? Bekijk dan ook onze webpagina over de interieur kleuren van 2022.

Bekijk alle stoelen
DETJER Interieur kleuren 2022 3

Het thuiskantoor gaat door

Het lijkt erop dat thuiswerken een blijvend fenomeen zal zijn voor velen. Door thuis een inspirerende werkplek in te richten, zorg je ervoor dat thuiswerken efficiënt én plezierig wordt. Door dit niet op de bank of aan de keukentafel te doen, lukt het om aan het einde van de dag de werkdag ook echt af te sluiten. Investeren in een fijne werkplek is dus geen overbodige luxe. Zoek je nog inspiratie voor jouw thuiswerkparadijs? Bekijk dan eens onze Office Desk: een strak en eenvoudig vormgegeven bureau dat perfect geschikt is voor een kantoor waar je in alle rust werkt. Dit bureau is perfect te combineren met de bijpassende Office Chair in de Chandigarh-stijl van de late jaren vijftig.

Bekijk alle bureaus en tafels
DETJER brandshoot 23032021 20210325 158
Naturals featured1
Diventa amico di DETJER

Iscriviti alla nostra newsletter